(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Horcicova polevka
Potřebné ingredience
- 2 porky nakrajene na tenke krouzky
- 25 gramu normalniho masla
- 1 lzice slunecnicoveho oleje
- 2 lzice francouske plnotucne horcice
- 8 dl kureciho vyvaru
- 2 dl smetany
- 100 gramu strouhaneho syra
- 2 lzice kremzske horcice
- pepr a sul
- na drobno pokrajeny šnitlík
Postup přípravy
Rozehrejte olej v hrnci a pridejte maslo.
Pridejte porky a lehce je podsmazte.
Az bude porek meky ale ne zbarveny tak pridame plnotucnou horcici a nechame chvylku povarit.
Pridame kureci vyvar a nechame 20 minutek povarit na lehkem ohni. Po 20 minutkach vse rozmixujeme mixerem.
Potom pridame smetanu a polevku zase dame na lehky ohen.
Pridame nastrouhany syr a nechame ho nejdrive v polevce roztopit. POZOR! Polevka se nema varit na velkem ohni.
Nakonec pridame sul a pepr a podavame na talirku s kremzskou horcici posivane šnitlíkem
Pridejte porky a lehce je podsmazte.
Az bude porek meky ale ne zbarveny tak pridame plnotucnou horcici a nechame chvylku povarit.
Pridame kureci vyvar a nechame 20 minutek povarit na lehkem ohni. Po 20 minutkach vse rozmixujeme mixerem.
Potom pridame smetanu a polevku zase dame na lehky ohen.
Pridame nastrouhany syr a nechame ho nejdrive v polevce roztopit. POZOR! Polevka se nema varit na velkem ohni.
Nakonec pridame sul a pepr a podavame na talirku s kremzskou horcici posivane šnitlíkem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé